Vyznání

Vyznání

Anotace: Jedno prosté vyznání lásky.....

Našel jsem lásku,
našel jsem tebe,
jsi pro mě štěstí,
co spadlo z nebe.

Naše city jsou něžné,
čisté jako sníh,
láska je složená,
z chvílí neskutečných.

Znamenáš pro mě víc,
než si myslíš,
když nejsi semnou,
hrozně mě chybíš.

Nejkrásnější vyznání,
co mohl jsem si přát.
Doufám jen,že myslela jsi to,
vážně a napořád.
Autor Lord Aragorn, 08.01.2009
Přečteno 692x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett, SorrowInMySoul
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí