Království

Království

Anotace: Ublížil..zničil..pošlapal..

Náš svět - naše království,
teď už jenom můj svět, moje vyhnanství,
byly to ty nejkrásnější chvíle s tebou,
bohužel jsem byla já tou hloupou,
měl jsi všechno co jsi chtěl,
leckterý by ti záviděl,
všechno jsi zkazil a zničil,
nediv se že ses mi tak příčil,
stále mi však chybíš,
ty už však s další borkou chodíš,
nemá smysl ti něco říkat,
nebudu se pořád s tebou potýkat,
stále tě však miluju,
a tím právě chybuju,
už nemá smysl něco řešit,
když už se na tebe nemůžu těšit...
Autor borůvka_3, 08.01.2009
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: Anye
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasné:-(Jo Pošli mu to!

09.01.2009 19:08:00 | Martin Flídr

lásko je to nádherné!!!!pošli mu to at vidí!!!

08.01.2009 21:53:00 | Anye

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí