Natááálka** My BiG Sister Gangster ;)

Natááálka** My BiG Sister Gangster ;)

Anotace: Není to láska jako láska, je to sesterská láska ;)

Moc si vážim toho co pro mě děláš
Ikdyž tě někdy dost seru
Nic s tim neuděláš
Seš moje sestra a tak to vždycky bude
Dala bych za tebe
Klidně i celý nebe
Řekni že to bude napořád
Říkám to teď poprvé a přitom už tolikrát..
Nikdo neví co se s náma děje
A jak pole se seje
Tak ubíhají dny společne strávené
Krátké i zdlouhavé
Z moci mé svěřené
Nespavé i ospalé
Doufám dál
Že to bude napořád ;)
Autor Aliska-Natálka, 08.01.2009
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: black-ladybird
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí