Quatre

Quatre

Anotace: ...jeden z miliontých sonetů...

***

Když X je hřmícím nekonečnem
v saténových souhvězdích,
a Labuť protnutá ve věčném
oparu ze slov na zdích,
co vyrytě se drží za ruce,
za oknem chce mi kvést.
Když město zatančí s paprsky na opuce.
A konečky kolemjdoucích cest
padají za oceány a moři.
Pak tu jsi Ty. Spi na růžích, spící rte.
Šeptej hvězdám-do tmy zašvitoří,
jak je láska šeptavá. Muerte
s životem... On y va!
Polož mi ústa do dlaní...
Autor Jasmin de Paris, 26.09.2005
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádhera..tiše mžu přihlížet a číst..

26.09.2005 21:29:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí