Zázrak...

Zázrak...

Anotace: tak nevim, jen tak náhodou mě napadaly verše... :o)

Víš, co je to zázrak?
Když narodí se dítě...

Víš, když dám Ti náznak,
ať se mnou žiješ v jednom bytě...

Víš, když líbáš mě ve vločkách sněhu,
já cítím tu blízkost, lásku a něhu...

Víš, co je to zázrak?
Když dva mají se rádi...

Víš, že je zázrak...
Když milenci jsou nejlepší kamarádi?
Autor Jedůfka, 08.01.2009
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: KLARISA, Kapka, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí