Když tě nevidím

Když tě nevidím

Anotace: grrr

Myšlenkama bloudím.
podle nich soudím.
Zase na tebe myslím,
realitu vymýšlím.

Kde jsi?Co děláš?
Ským si asi povídáš.

Ve škole je pusto a prázdno.
s tebou je tam krásno.
Nemám po kom tajně koukat,
na kraviny se vymlouvat.

Prázdnota mě sžírá,
tady končí má víra.

Tvé místo ohalila šeď,
ze srdce vytratila se měď.
Moc se trápím,
boj s vědomím svádím.

Oči ve,kterých ráda se topím,
bez tvých keců se tak nudím.

Kruci chci abys tu byl,
semnou o nás snil!
A bylo by fajn kdyby se vyplnil,
o nás dvou konečně promluvil.

Ach,jak bujnou fantazii mám,
když tě tu nemám...
Autor Dark dream, 08.01.2009
Přečteno 481x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí