Falešník

Falešník

Anotace: Veliké zklamání...

Jak blesk z čistého nebe,
láska přišla ke mne,
zamilovala jsem se do tebe.

Byl jsi můj život dlouhý čas,
jen tvá žárlivost hasila oheň v nás,
Však dál milovala jsem tě.

Pak přišlo zklamání ze strany tvé,
odpuštění se dostavilo a s ním šance číslo dvě.

Nebrals ohledy,a proto další zklamání,
znovu z mé lásky odpuštění.
To jsem přestala přes růžové brýle koukat,
hořkou pravdu jsem musela do sebe soukat.
Tys zranil mne a city ve mne.

S kyticí jsi čekal u mých dveří,
mnohokráte se mi omlouval,
Já odpustila jsem ti znova,
tys "miluji tě" do vlasů mi zabroukal.

O měsíc později další rána,
znova podvod,znova lež,
stokrát jsem se tě tedy ptala:"To už mě nemiluješ?"

Opakovals dál a dál,
"To byl jen úlet,ty jsi má láska jediná."
Již jsem ti nevěřila,
náš vztah raději ukončila.

Jen trápení jsi mi přinesl,
na dlouho mé srdce odnesl.
Co mám dělat??
Vše,jen tebe již nechci vídat...
Autor Pilotka, 08.01.2009
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí