Konečně svá

Konečně svá

Anotace: 13. leden 2008 .. a pár dní před "výročím" jsem zase svá, konečně usměvavá a nikdy už Tvá ;) .. Po dlouhý době s ním jsem se změnila, a když jsem se s ním rozešla, trvalo mi skoro rok, než jsem se zase zpravila :)

Myslim si, že znovu začínám,
i když na minulost pořád vzpomínám,
konečně jsem to překonala
a od Tebe se odpoutala.

Teď se bavím a raduji se
a zhoršuji se v matice,
neboť si myslím, že dva jsou míň než jeden,
tímto zjištěním byl rok 2008 a 13. leden,
myslím si to, protože jsem zatím sama
a představa páru je pro mě padla!
bez Tebe jsem o mnoho silnější
a všichni ví, že i veselejší.

Teď jsem o mnoho dál, než Ty si myslíš,
zajímalo by mě kdo ví, jak skončíš?!
Svůj osud máš naprosto v rukách svých,
moje láska k Tobě dnes roztála jak na slunci sníh.

Teď kvetu jako sněženky na jaře,
a už se nenechám skolit žádným sráčem! :)
Autor SorrowInMySoul, 08.01.2009
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Lilly Lightová, Aka Kiss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nesmutni, vždy může být hůř. Báseň se mi líbí. Jsou z ní cítit skutečné city.

15.01.2009 18:42:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí