My heart is bleeding-Mé srdce krvácí

My heart is bleeding-Mé srdce krvácí

Anotace: ..je to zvláštní..je to..nehleďte na mou angličtinu..moc se za ni omlouvám..PS:překlad jsem dala pod to,včera se mi to scuclo nějak vše do sebe..

My heart is bleeding
My eyes are crying
And I´m still running
I wish run far
Nobody´s die
Where is the world without worry?
It isn´t enough to tell:I´m sorry
I believed in you
But it wasn´t true
Half of myself went away
Maybe one happy day
It went from me
For I could see
I see you
I hear you
I need you
I miss you
Why don´ t you know it?
I´m not fit
Can´t you feel the same?
You don´t call my name
Is hurting my pain?
I feel dry rain
Everything I would get for your smile
May I hold you for a while?

překlad:
Mé srdce krvácí
mé oči pláčí
a já stále utíkám
přeji si utéci daleko
nikdo neumírá
kde je ten svět bez starostí
nestačí říci jen promiň
věřila jsem v tebe
ale nebyla to pravda
půl ze mě zmizelo
možná jeden šťastný den
odešlo to ode mě
abych mohla vidět
vidím tě
slyším tě
potřebuji tě
chybíš mi
proč to nevíš
není mi dobře
copak necítíš to stejné
nezavoláš mé jméno
ubližuje má bolest
cítím suchý déšť
vše bych dala za tvůj úsměv
smím tě na chvíli podržet
Autor Giginka, 08.01.2009
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., J.U. Ray, forget-me-not
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to zajímavé, možno jsi měla napsat verzu AJ a pod ní verzu ČJ

09.01.2009 09:18:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí