Tak už víš, proč?

Tak už víš, proč?

Anotace: jen takové přirovnání, není to světobor

Kdybych byla částmi prachu,
pod nánosy bys nebyl vidět.

Kdybych byla kapkami deště,
neustále by nad tebou lilo.

Kdybych byla slunečním paprskem,
stále bys byl opálený.

Kdybych byla vločkou sněhu,
mrazem by ses protloukal,
abych na tobě nikdy neroztála.

Kdybych byla hvězdou ve tmě,
nikdy by se nerozednilo.

Kdybych byla částí vzduchu,
jediný,
kdo by dýchal,
bys byl Ty...

Tak už víš,
proč můžeš dýchat?
Autor forget-me-not, 08.01.2009
Přečteno 558x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Bíša, Mademoiselle Drea, Filková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně lidské pravdy...a lásky je vní...

08.01.2009 21:19:00 | Filková

Hmmm... Líbí se mi!

08.01.2009 21:18:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí