chech...

chech...

Anotace: Je to opravdu možný? Já vím nepochopitelný...

Nebyla sem tvoje včera.
Nejsem ani dneska
Z mýho kuličkovýho pera.
Proud citů teď tryská.

Nenechám se tebou zlomit,
nechám si jen snění.

Budeš se mi jenom tlemit.
Co se na tom změní?

Ještě včera zatvrzelá,
jeden pohled stačil dneska.
Jetě včera rozmrzelá,
teď rozmrzlá jáko treska.

Píšu vám, co mohu více,
co ještě mohu dodati?
Nenapíšu, mohu sice
ale...
za co se mám trestati?

Jeden pohled, pousmání.....
Co to sakra na tom mění?

--------------------------------------------------------

Na spodní straně obalu od tiramisu bylo napsáno: Neotáčejte výrobek vzhůru nohama
Autor slunovrat, 08.01.2009
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: Haniéčka, Filková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mnam .-)

08.01.2009 22:37:00 | Filková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí