Miluji Tě

Miluji Tě

Anotace: ...napadá mě jediné...a takhle to bývá vždy, tak trochu inspirace z hodin psychologie xD

Napadá mě jediné, co popisuje počitky
jenž vystihují cítění, které mi tě dává
přitažlivost k tobě, vzpomínky na zážitky
a nespoutaná touha, co lehko se oddává

vědomě jsem utvářela nejsprostější představy
ač byly slastně krásné, poutavé nereálnosti
s apercepcí zkoumala jsem tvary tvé postavy
spontánně jsem jednala čile bez lenosti

ačkoli to bylo snění, v tomhle stejném znění
jednoho dne představivost ztratila svůj úmysl
a já potkala jsem slova, co hledali se v dění
zamotaného života a dala jsem jim smyl

čekala jsem na stagnaci, jež přichází běžně
když začínám být opět celým srdcem v ráji
tentokrát na mě zapomněla, dopřála mi lásku
a já byla šťastná, že mé city nejsou v háji

a tak tedy s nadhledem
zkoumám tě svým pohledem
záměrně i nezáměrně
miluji tě ... (poměrně)
Autor eery, 08.01.2009
Přečteno 723x
Tipy 2
Poslední tipující: Filková, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poměrně nepoměrně... asi hodně....:-))

08.01.2009 22:30:00 | Filková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí