Motýlek

Motýlek

Anotace: Když k spánku večer uléhám, myslím na duši, co mne zahřívá

K spánku již se blížím, brzy Tebe uzřím.
Políbení oplatím, pohlazení přidám.
Podívám se na Tebe,usměji se
a Tebe mám v hlavě své a nejen tam.
Žiji s Tebou pohádku.

Jsi můj kouzelný princ na stříbrném oři,
jsi mé přání,
jsi příjemný závan větru,
jsi nebe, které mne provází dnem i nocí,
jsi slunce, které na cestu mi svítí,
jsi bezpečí, které mě chrání,
jsi můj andílek.

Sladké snění, polibek.
Jsi snílek?
Možná ano.Nebo motýlek.
Poletuje tam a sem a hlavně za mnou.
Chtěla bych být s Tebou napořád.
Snad brzy říci nebo ne?
Jak vy se k tomu stavíte, výsosti?
Autor losberundos, 09.01.2009
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí