má lásko

má lásko

Anotace: ....

Byla jsi tak smutná,
všechny vlasy z pod sponky ti vypadaly
a já se musel ptát,
kolik letokruhů si zapamatuje tvou bolest.

Byla jsi tak zranitelá,
a tisíce supů se mi zakouslo do srdce,
voda pod lávkou nam šuměla nad hlavami
a já se chtěl vypořádat s tvými obavami.

Jako dva parníky na Seině
jako dva milenci na seně
jako dva spiklenci ve vzduchoprázdnu
jako dva šílenci v domech bláznů.....

Ať už jsme kdekoliv, má vznešená Emily,
zapletu ti do vlasů dvě prostočaré kopretiny,
snad jejich lístky zchladí tvůj žal
a mne, to žádám, spálí tvůj žár
Autor Rama_Maslova, 09.01.2009
Přečteno 363x
Tipy 8
Poslední tipující: Cagi, kikis, Kapka, 6thSun, páááááááá, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná až moc přeslazené, ale i tak se mi vcelku líbí. TIPuji :)

09.01.2009 14:58:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí