Zamilovaná

Zamilovaná

Anotace: co více dodat slova řeknou vše...

Láska je boží dar,
jak praví jedno přísloví:
Samotný cit, nazývaný LÁSKA,
nám napoví.
Konečně jsem pocítila
pravdivost v té frázi,
vždyť být zamilován je
jak brát extázi.

Láska se mezi náma teprve
nedávno zrodila,
ten krásný, neviný cit.
S tolika klukama jsem už
chodila,
ale až stebou mám ten
správný pocit.

Pocit, že ty jsi TEN,
kterého jsem celý život hledala,
že ty jsi TEN můj vysněnej,
jedině ty jsi ten NEJ-to bych
asi dodala,
jsi prostě bezvadnej!!

Ráda tě mám až moc,
doufám, že to víš.
Ty jsi taková nemoc,
kterou už nikdy nevyléčíš.

Hrozně mi na tobě záleží,
vidím tě ve svých snech.
Tvůj neodolatelný pohled
mě vždy položí,
není tohle pech?

Tvé oči mě tak okouzily,
opravdu si tě nezasloužím!
Ale opět si přeju,
abychom se mazlili,
vážně se z tebe složim :)

Proto si MOC přeju,
abychom spolu vydrželi
co nejdýl,
moc Tě totiž MILUJU,
máme na tom
stejný podíl?
Autor lucajda89, 09.01.2009
Přečteno 645x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Holis, Psavec, Mbonita, Iwetta, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný:) přeju ti,abyste na tom měli oba stejný podíl a aby vám to opravdu dlouho vydrželo!!!

09.01.2009 15:33:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí