Zlato, vrať se!!!! :-(

Zlato, vrať se!!!! :-(

Anotace: :-(Jak to cítím já:-(

Byla jsi mi vším.
Vším,o čem stále sním.
Květinou v mém životě.
Má věčná radost,
topil jsem se ve tvých očích už příliš dost.
Pořád tě mám strašně rád,
ale na naší budoucnost bojím se ptát.
Na to jsem se začal až příliš bát.
Bát se tvého odmítnutí.
Odmítnutí tvého zas.
Proč znovu odsuzuješ nás.
Probděl už jsem každou noc,
pochop že pro mne znamenáš moc.
Než všechny minuty nás minou,
prosím, já fakt nechci jinou.
Nenechávej mne vzpomínkou jen,
jen pouhým snem,
nevyhazuj mne ze svého srdíčka ven.
Já tam chci ještě zůstat,
ve tvých myšlenkách znovu přistát.
Proč mi tohle děláš?
Si v mém srdci v té největší dávce,
tak proč tě tu vidím jen na obrazovce.
Prosím, lásko, vrať se!!
Autor Martin Flídr, 09.01.2009
Přečteno 358x
Tipy 9
Poslední tipující: lucajda89, Giginka, Ulri, kikis, carodejka, Anneli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST!Za to..jak hezky je to psáno od srdce..

14.01.2009 23:30:00 | Giginka

Moc hezky , opravdu hodne srdecne, sve prvni lasky s nami ziji vecne.

10.01.2009 01:03:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí