Jedna

Jedna

Anotace: Je to o té jedné...velké.

Zmatek vládne celým světem,
bohužel ho nepotěšíš jen jedním květem.
Jsou zde lidé, co jsou skvělí,
jsou to ty, co se s tebou o svět dělí.
Prožíváš s nimi krásné chvíle,
jsou to ty, se kterými jdeš celé míle.
Pak je tu jedna co otevře tvé oči,
je to ta okolo, které se všechno točí.
Když jí vidíš, ústa oněmí,
když ji slyšíš, vše okolo potemní.
Chceš se jí rukou dotknout
a přeješ si Vaše osudy protnout.
Kéž by sny byly vzájemné,
svět by bylo místo tak krásně tajemné.
Nikdo by nechápal o co běží,
ale svět by fungoval a byl by tak svěží.
Autor BuF, 09.01.2009
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí