Obejmi

Obejmi

Anotace: obejmi člověče plačící.........

Ten kdo pláče
měl by být objímán,
vždyť právě v tu chvíli
nechce být sám,
vždyť právě v tu chvíli,
převládl cit a rozum
co velí slzy skrýt
teď stojí v ústraní....
Cit zhmotnil se v slané kapičce,
co po tváři stéká
bolest, co dlouhá byla a vleklá
teď vyznává se
v plné své krutosti i kráse.
Obejmi člověče plačící,
obejmi svět bolesti zhmotněný
Slzy utři z tváří
všech plačících
rukou pohlaď tělo
a dej slovo co zní v uše
pro radost a pohlazení duše...
Autor Singlová, 27.09.2005
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí