Zpověď

Zpověď

Anotace: ...... :-(

Získal sis mé myšlenky i část mého srdce,
při psaní mých řádků nyní buší prudce.
Dala jsem ti polibky, dát ti chci své tělo,
které se z tvých doteků roztouženě chvělo.

Snad už jsi udělal tečku za svou minulostí,
abys nebyl plný hořkosti a zlosti.
Snad už teď můžeš znovu věřit ženě,
abys s ní mohl mluvit otevřeně.

Protože pokud tomu tak ještě není,
budu ti sloužit k pouhému pobavení.
Pokud se staneme obětí touhy,
vydrží to jen okamžik pouhý.

Můžeme však odhodit tisíce předsudků
a dopustit se několika nových přestupků.
Autor Afroditi, 09.01.2009
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Grungerr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí