Utopená

Utopená

Anotace: ...

Zlem zlomená,
to příkoří.
Od dna nocí,
zní nářek
od moří.

Utopená, jen z vln pěna.

Až příliv tě vydá,
jak láhev a v ní psaní.
Přestanu věřit,
v lásku a milování.

Vyvržená,
jak Seina bledá.

Až zhasnou světla majáků,
nebe se pokloní.
Utichnou zpěvy Dajáků,
a jen pro ni,
zní mořem nářek kosatek.

Nepohřbená,
srdce mi sténá...
Autor zenge, 09.01.2009
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: Mario de Janiero, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smuténková

10.01.2009 10:53:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí