Chci lásku

Chci lásku

Anotace: Láska je krásná věc a potřebuje ji každý...

Upřímnost je důležitá věc
ne vážně, to neni kec
Chtěla bych něžnost a důvěru
jen ne nikdy závist, lež a nevěru
Chci pravou lásku se vším všudy
neříkej, že cesta nevede tudy
Zdá se ti toho příliš dost?
Tak neměj na mě za to prosím zlost
Snad toho nechci zas tak moc?...
Autor Endushka, 10.01.2009
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: lucy1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí