Potřebuju tě

Potřebuju tě

Anotace: Někoho moc milujete a chcete mu to dát najevo..tohle je takový moje vyznání.

Líbí se mi vidět tvůj úsměv
při němž mám vždycky takovej ten záchvěv
Chci vědět, že jsi mi nablízku
a nabízíš mi svou lásku
Vždy tě budu milovat
snažit se tě nezklamat
Stát při tobě v dobrým i zlým
rozesmát tě i jen mrknutím svým
Všechny problémy s tebou řešit
pokaždé se na tebe moc těšit
Jsi pro mě prostě vším
miluju tě a dobře to vím
Chci držet tě za ruku a hladit tvé vlasy
budeme spolu navždy?Snad, asi...
Ale doufám, že určitě
Lásko, vždyť já potřebuju tě!
Autor Endushka, 10.01.2009
Přečteno 745x
Tipy 4
Poslední tipující: Lilly Lightová, Punk'sMarci
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dávám supertip. Moc pěkné. Krásně se mi to četlo.

15.01.2009 21:19:00 | Lilly Lightová

Théééda ségra,perfekt,.fakt žj!Mrtě se ti povedla!Fakt dobrý

10.01.2009 17:55:00 | Punk'sMarci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí