Navždy

Navždy

Anotace: nemůžu zapomenout

slova, kráčejíce temně v hloubkách tvé mysli
ta slova, která bych tolik chtěla slyšet
tvoje duše si všechny myšlenky v sobě syslí
řekni mi je, prosím, až zase bude příště pršet

ty mlčíš a mně tolik chybí tvůj hlas
jakýkoliv zvuk vycházející z tebe
ve světle lampy si prohlížím tvůj vlas
v tvých zastřených očích bych chtěla vidět sebe

jediná květina v bytě mi uvadá
ani živá voda nás nemůže už zachránit
povinnost tvářit se chtivě odpadá
chci jen urážkám a zášti zabránit

ticho kolem mě mi připomíná tebe
zírám na mrtvou květinu, vidím tě v ní
nedokážu bez tebe představit si sebe
chtěla bych s tebou mlčet do konce svých dní
Autor blacksnow, 10.01.2009
Přečteno 520x
Tipy 1
Poslední tipující: Ještě dítě
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, přesně tak, bylo to rozloučení a život šel dál... a došel do lepších míst :-)

18.05.2010 20:15:00 | blacksnow

Pěkné vyznání, velmi, však škoda, že nejspíše na rozloučenou. Moc pěkné verše a barvitá slovní zásoba.

28.03.2009 19:45:00 | Ještě dítě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí