Se smůlou, přichází štěstí

Se smůlou, přichází štěstí

Anotace: Co více mám dodat?uvidíš......

Vločka za vločkou se střídá
smůla se štěstím se vídá.
Smůla, která mi tě odnesla,
ale výhru mi tím přinesla.
Už nemusím se trápit
nenechám se do němé sítě lapit.
S pláčem přichází smích,
na novou lásku přináším ti sníh.
Tu bílou čistotu,
s tebou ,přemůžu každou temnotu.
Miluji tvá krásná slůvka.
Slůvka které dávají mi sílu,
přinesli mi Tebe, mou novou vílu.
Závějemi budem spolu putovat
naší láskou společně cestovat.
Všechny trable společně nést
neštěstí navzájem si budem mést.
Zbude už jenom to naše štěstíčko
jsi jenom moje,- moje zlatíčko.
Na noční oblohu spolu se dívat
o naší lásce si zpívat.
Jsi můj anděl v černé době.
Děkuji ti Bože za tu lásku
děkuji ti za tu krásku.
Autor Martin Flídr, 10.01.2009
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: lucajda89, Ulri, Nergal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné! Vážně se mi to mocinky líbilo :)

10.01.2009 23:11:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí