RADA POD ZLATO

RADA POD ZLATO

Anotace: ?!...1994

V srdci prázdno
v očích chlad
není radno,
když pláče chlap.

Pláče proto
že je sám
vsadím na to,
že radu mám.

Odešla ti
snad se bojíš
smutno je ti
o lásku stojíš.

Řekni jí jen,
že rád ji máš
a nejsi sen
který tak znáš.

Když ti nechce
srdce své dát
pusť se lehce
není o co stát.

Podívej se
jiná je tu
nabízí se
a je k světu.

Řekni jí jen,
že rád ji máš
a nejsi sen,
kterým se zdáš...

21.7.1994
Autor Eči, 13.10.2004
Přečteno 613x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí