PRO NĚJ

PRO NĚJ

Anotace: ...1994

Snad jednou
chytneš to své slunce do dlaní
snad jednou
potkáš tu svou lásku poslední.

Ta modrá
obloha pro toulavé ptáky
ta modrá
pomněnkám se podobá.

Na cestě
toulavé boty tvé ztracené
na cestě
srdce tvé bolavé, zdrcené.

Bolest tvá
odchází, když slunce zapadá
Bolest tvá
jak listí z břízy opadá.

Snad jednou
chytnem to své slunce do dlaní
snad jednou
potkáme tu svou lásku poslední.

Máš ji rád
své srdce ti dá ty to víš.
máš ji rád
svojí láskou ji uzdravíš.

21.6.1994
Autor Eči, 13.10.2004
Přečteno 1199x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí