Jediná noc

Jediná noc

Anotace: ...

Tma už lehla do peřin,
nastává noční svět,
jen těžko se dá uvěřit,
tak pojď a už mě sveď!

Luna plá svým bledým světlem,
půlnoc nohy na ramena dala,
tak se neboj a veď mě teplem,
lásko, teď jsem zasténala.

Hvězdy blednou nad obzorem,
je čas jít domů zas,
co stalo se už nevymažem,
jen slza padá z mých řas.
Autor loverose91, 11.01.2009
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná! Moc se mi Tvá báseň líbila :) Je taková něžná.

11.01.2009 13:07:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí