Hvězda Siria

Hvězda Siria

Anotace: :)

Dvořím se Tobě samé
možná, že zdání klame
ale jsi moje jediná
které bych padl do klína.

S Tebou mě baví svět
chtěl bych Tě míti hned
místo toho tady čekám
a své samoty se lekám.

Dvořím se Tvému tělu
se kterým nalézam něhu
které bych tak líbat chtěl
hladit Tvou kůži, cítit Tvůj pel.

Jsi moje hvězda Siria
která se na mě usmívá
jsi moje srdce z hedvábí
láska co duši pohladí.
Autor Ďábel sám, 11.01.2009
Přečteno 415x
Tipy 8
Poslední tipující: Lilly Lightová, isisleo, Bíša, Kubino 2, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip, je to takové magicky jemné.

02.02.2009 13:00:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí