Byl jsi mi blízký...

Byl jsi mi blízký...

Anotace: Láska přichází a odchízí, někdy dříve, někdy později,ale jednou to prostě přijít musí...I když by si člověk strašně přál,aby to "NAVŽDY" bylo opravdové. KAMILOVI...

Jsi mi blízký a přitom tak daleký.
Já brala vážně, to Tvoje NAVĚKY.
Já myslela, že jsi můj světlý ostrov v dáli,
všichni se mi jen tiše smáli
a měli pravdu.

Myslela sem, že už nepocítím Tvojí zradu,
a jejich smích byl oprávněný.
Věřila sem,že všechno bude krásný, nefalešný.

Věřit sem už přestala,
už moc dlouho jsem v nás doufala.
Moc dlouho jsem padala na dno a znovu se zvedala nahoru.
Pro tuhle nikdy nekončící chmurnou oblohu.
Autor Lolitka, 27.09.2005
Přečteno 517x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí