Forgive me my love

Forgive me my love

Anotace: Miluji tě.

Venku prší, kapky bubnují na okap a já se marně dívám z okna, a doufám, že tě ještě jednou uvidím. Slzy mi stékají po tváři jako krystaly, které padají a tříští se jako skleněné vzpomínky. Vzpomínka na chvilku kdy jsi poprvé chytil mou ruku a vyzval mne k tanci, jak si zlehka políbil mé rty, na tu vášeň, která zaplnila spousty nocí, na nespočet pohledů a slov, které nikdy nebudou smazány z mé paměti. Budeš mým tajemstvím, mým zklamáním i mojí chloubou. Láskou, která je uchována jen v mém srdci, které je v současné době pusté. Sic se snaží milovat, ale když se na něj dívám, před očima mi projedou záblesky, kdy jsi zrovna byl semnou. Někdy to semnou trhne a já bezvládně ležím a chci mu říct tvým jménem. Jménem, které obsahuje skryté charisma. Jménem, které mi vždy připomene, že jsi tu stál po mém boku, a ,že i přes všechno co jsem ti kdy udělala, jsi byl schopen mi odpustit, znovu mě políbit, a říct mi sbohem. A přesto, že jsem ti zlomila srdce jsi mě dál miloval.
Autor Mylady Mishelle, 11.01.2009
Přečteno 505x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezke, mas dobre srdicko.

14.02.2009 02:28:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí