Zamilovanost

Zamilovanost

Anotace: Jde to přímo od srdíčka,..

Než jsem tě poprvé uviděla,
nevěřila jsem na lásku na první pohled,
říkala jsem si: „je to jak pitomá zpověď‘.
Ale pak jsem tě uviděla, zahleděla se ti do očí,
a náhle jsem si uvědomila-všechno se semnou točí.
Bylo to jako sen, který jsem nemohla dostat z hlavy ven.
Byl to pocit, který se ani popsat nedal, připadalo mi,
jako by věčně trval.Na ten první pohled nezapomenu,
jako že znova ani láskou k někomu jinému nevzplanu.
Miluju Tě moc, jen ty mě pořád přehlížíš, ani si neuvědomuješ,
jak moc mi tím ublížíš.Jiná kolem tebe stále plete se
a mě srdce snad už rozlítne se.Ten pocit ve mně věčný je,
jako má láska k tobě, pořád funguje!Jsi pro mě vším a proto uvědom si,
MILUJI TĚ!No tak vzpomeň si!Na ty starý časy, který jsme spolu trávily,
společný chvíle,který jsme strávily.Dřív jediný s tebou den, připadal mi jako
nejkrásnější milostný sen!Chci tě zpátky, mít tě u sebe, políbit Tě
a v tom pokračovat i nadále.Musím jít, a udělat první krok,
snad pochopíš to jen, snad si všimneš těch pár malých změn!
Chtěla bych,abys mi mohl ukázat, jaká je krása někoho takto milovat.
Nevím, jestli jsou tvé city vůči mně opětovné moje však zůstanou,
navždycky netknuté!Miluji Tě!
Autor Punk'sMarci, 11.01.2009
Přečteno 786x
Tipy 1
Poslední tipující: whiolet
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu moc delší, nezdá se ti Marcelko, marci to je fuck jak ti budu říkat, (protože já se tak jmenuju taky a ještě ke všemu poslouchám Punk)...tohle je spíš úvaa řekla bych, ale zkoušej to dál a neboj se to zkrátit, ju?

23.03.2009 13:29:00 | whiolet

To asik pro každého,..Ale díky za komentář;)

23.01.2009 20:42:00 | Punk'sMarci

trocha pesimismu ode mě: nic neni navždy...a vlastně samotná představa toho navždy je pro mě děsivá

17.01.2009 00:02:00 | Raphael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí