Láska

Láska

Anotace: nejkrásnější cit

Love je vlastně láska
a vůbec žádná sázka.
Láska je ten nejkrásnější cit,
který se nedá slovy vyjádřit.
Láska je krásný cit,
po kterém každý touží
a ten, kdo lásku má,
ten je šťastnější,
ten, kdo ji zná,
pro toho je svět krásnější.
Včera jsem se ptala sedmikrásky,
jaké jsou barvy lásky.
Je modrá jako nebe,
zelená jako mez, co zebe.
Je červená jako růže,
co kdykoliv zvadnout může.
Snad je žlutá jako hvězda,
jako sen, co se mi nezdá.
Může být světlá, jak tvé oči,
barevná jak Zem, když se točí.
Je růžová, jak plátky květů,
má barvy ze všech možných světů.
A nebo je bez barev.
Třeba rudá jako krev.
Autor lucajda89, 11.01.2009
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chjo. esence

11.01.2009 19:48:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí