Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Vyjádření beznaděje z nevydařeného vztahu

Má duše bloudí a je ztracená.
Tak bože řekni, co to znamená.
Dala jsem všechno, už nemám víc.
Bylo to málo,bylo to nic.

Život mi mizí jak duha po dešti,
jak voda v potoce, to není neštěstí.
Za chvíli vyprchám, nezbude nic.
dala jsem málo už nemám víc.
Autor pem, 11.01.2009
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí