Sluníčko

Sluníčko

Anotace: Brouček je mé sluníčko

Jsi jako sluníčko,
Každý paprsek dopadne na své místo, na mne.
Těm paprskům budu zítra ještě blíže než-li dnes.
Brzy se snad vydáme na cestu směr Brno.
Těším se.
Až budu přijímat Tvé paprsky sluneční, hřejivé, laskavé, zamilované, láskou vyhřáté.
Posílám pohlazení jen pro Tebe.
Autor losberundos, 11.01.2009
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí