Proč Tě miluji?

Proč Tě miluji?

Anotace: Toto jsem psala svému bývalému příteli.Možná by jste se divili,ale on to ani nečetl.

Proč Tě miluji?

Miluji tvé pohledy,
ze kterých se mi podlamují kolena.
Miluji tvé doteky,
které jsou tak něžné.
Miluji tvé polibky,
díky kterým se cítím v bezpečí.
Miluji tvé oči,
které jsou plné vášně.
Miluji tvé ruce,
každé jejich pohlazení mě uklidní.
Miluji tvé rty,
které jsou hebké jako hedvábí.
Miluji tvá něžná a sladká slovíčka,
která mi šeptáš, když se mazlíme.
Miluji tvou starost,
kterou si o mě děláš.
Miluji Tě celého,
protože jsi něžný, milý, sladký, vášnivý…….
a jsi celý, celičký jen MŮJ.
Miluji Tě a chci, aby to věděl svět.
Autor Věštkyně, 11.01.2009
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

coby zástupce světa beru na vědomí

11.01.2009 22:52:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí