Tvé polibky

Tvé polibky

Anotace: KLuci dokáží být,tak laskavý a něžní.Jednoho takové jsem potkala.Honzíka si strašně moc vážím a mám ho moc ráda.

Tvé polibky na ruku pro mě znamenají,
že jsem pro tebe tvá princezna.
Tvé polibky na tvář pro mě znamenají,
že vždy u Tebe najdu přítele.
Tvé polibky na bradu pro mě znamenají,
že jsem pro Tebe nejsladší tajemství.
Tvé polibky na rty pro mě znamenají,
jedinou věc, že mě miluješ.
Tvé polibky na krk pro mě znamenají,
tvou touhu mě ochutnat.
Tvé polibky na rameno pro mě znamenají,
tvou chuť mazlit se nejmilejší osobou.
Tvé polibky na ucho pro mě znamenají,
že se s Tebou cítím v bezpečí a nemusím se bát.
Tvé polibky na čelo pro mě znamenají,
že se na Tebe můžu kdykoliv spolehnout.
Tvé polibky na bříško pro mě znamenají,
že mě miluješ se vším co ke mně paří.
Tvé polibky do vlásků pro mě znamenají
jistotu, že jsem pro Tebe tím největším pokladem na světě.
Autor Věštkyně, 11.01.2009
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí