mám rád

mám rád

Anotace: já jsem ji jen napsal, ale žiju ji s Evou. Děkuju.

mám rád
když se probudím dřív než ty
a koukám se jak spíš na zmuchlaným polštáři
kterýho se držíš pod hlavou
jen tu malou chvilku pár sekund necelou minutu
než se probudíš vždycky poznáš,
že se na tebe dívám
mám rád
když držíš hrnek v obou rukách
s těma horkejma dlaněma hladíš mi tváře:
„abys neměl vrásky“ směješ se
mám rád
když děláš že o mě nevíš jak se na tebe dívám
jak se tak mimochodem usmíváš abych si toho nevšim
mám rád
mám rád
jak po tobě zůstávaj mokrý šlápoty
když vycházíš z koupelny
a nedá tě velkou práci tě vystopovat
nejsi moc opatrná
mám rád
jak, jak předstíráš, že děláš drahoty
všechno tvý „ale ne“ a „není to blbý?“
mám rád
jak stojíš před oknem a posloucháš déšť
mám rád
co ti mám ještě povídat?
Autor kulishak, 27.09.2005
Přečteno 581x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jak to děláš, že z obyčejných obrázků uděláš pohádku, moc nádherné...

23.11.2005 20:12:00 | michala

Nádherný je o tom zabásnit,
ještě nádhernější je to žít!!!
Gratuluju! :o))

29.09.2005 14:39:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí