Vzpomínej

Vzpomínej

Anotace: na...

Vzpomínej si na včerejšek,
až zítra slzy z očí potřísní tvoji tvář,
jak slunce bude zapadat za pelest postele,
až pláčem unavena půjdeš spát.

Vzpomínej jak jsme si hráli,
na dva nedospělé, kteří ještě neznají tajemství,
jak naše ústa hledala, po tmě, sebe navzájem,
až se našli skrytou touhu v cizích srdcích.

Vzpomínej jak jsem ti mával,
netušil jsem, že to bude naposled,
neviděl jsem tvoji tvář, neviděl jsem jak pláčeš,

vzpomínej jak si utíkala a já tě nemohl dohonit,
když si pro tebe a tvé tělo sahali jinačí,
a já, v koutě otupěle na tvoji krásu čekal.

Vzpomínej, až půjdeš spát
Autor Láďa, 12.01.2009
Přečteno 402x
Tipy 10
Poslední tipující: ziriant, @lex, Mbonita, nejsembásník, páááááááá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vzpomínám si, až teď je mi to líto ... díky

12.01.2009 14:50:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí