Šapitó

Šapitó

Šapitó se lesklo bídou
I sloni tiše naslouchali
Rozhovoru dvou mimů
A někde v hledišti
Zazněl hlas

/To nejsou klauni
Vidíš, žádné namalované slzy.
Tihle jsou opravdu smutní
Tamten je Pierot
A ta druhá Kolombína/

/Tati,
Tleská se na konci?/
Autor teranosaur, 12.01.2009
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, enigman, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí