pýr

pýr

Anotace: ...

Až z polí pýr se odvalí
v chuchvalcích do zimy
salmonely a úpaly
zas přejdou do rýmy
upadnou v zapomění
lásky letní

Dřív se setmí
možná ret mi
okorá

Až kolem klumpy zahalí
haldy sněhu
ozvěny vichrů z povzdálí
do duše trochu stehů
přivanou

Dřív se setmí
možná teď mi
krušný chvíle nastanou

Až mrazem bude bílo
dám ti pětikilo
ty z amora střelo
chtěl bych zapomenout
aby to nebolelo...
Autor zenge, 12.01.2009
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Zasr. romantik, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST ehovaná duše...

15.01.2009 18:27:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí