Melancholicky pro K.B.

Melancholicky pro K.B.

Anotace: Jen takové hraní z veršíky. Zkoušel jsem to v pořadí a,b,c,d,e,e,d,c,b,a

Ty oči láskychtivé
mi zamotali hlavu,
s rubínem na přívěsku
prošla ta dívka kolem
k skleněné vitríně.
Zmizela v kantýně.
Vem čert za jakým stolem.
Mé srdce? Plné stesku!
Snad v něm je po právu
mrtvá krev místo živé.

Karamel z větrníků
rozlil se po místnosti
a mandle v čokoládě
spadali do ošatky
mezi hrst ořechů.
Našel bych útěchu:
- Vrátiv čas o den zpátky.
Místo ke kolonádě
jít směrem lhostejnosti
po jiném chodníku.-
Autor Mr.George, 27.09.2005
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásná, taková něžná a miloučká :-)

28.09.2005 09:18:00 | Melfëa

Bylo by krásné moci vrátit čas.

28.09.2005 08:52:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí