Bez tebe...

Bez tebe...

Anotace: Chci tě...dostanu tě...pomiluju tě...zabiju tě!

Růže rudnoucí,
vášeň planoucí.

Chci tě...
Dostanu tě...

Lásky žár,
sluneční pár.

Pomiluju tě...
Zabiju tě...

Žárlivosti chlad,
trnitý buď pád.

A nejsem nic...
Bez tebe nejsem nic.
Autor Vesper07, 12.01.2009
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí