...only..be lonely...

...only..be lonely...

Anotace: ...

spomienky trhajú ti srdce?
sú také srdcervúce?
a prinášajú slzy,
a zistenie,že ťa to mrzí?

len sám osamote,
pre teba,tak dlho,
ako bude treba,
zabudneš na seba,
len sám,osamote..

je pravda,
so sebou..v samote...
ako zviazané konope,
hodené do rieky,
...rozbité črepy...
vlastného šťastia...

nechaj ma,
pospávať,
snívať,
...sám...osamote,
v nekonečnej driemote,

niekde tam,kde sny sa končia,
a únava už nevládze niesť mliečny prach,
tam sny sa ti bohužiaľ už nesplnia,
azda len niektoré..niektoré..snád...

a ty o druhej v noci,
s veľkou nádejou,
sám o samote,ten pocit,
..nechceš ho..berte ho..máte ho..

only be lonely..
for you..
i´ll only be lonely..for you..
Autor maliska, 12.01.2009
Přečteno 319x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, WAYWARD, Psavec, Bíša, Simísek, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rýmy, co vypovídají...

12.01.2009 22:15:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí