Konec!!!!

Konec!!!!

Anotace: Něco na co jsem přišla pozdě,ale rači pozdě něž později=)

Zapomenout a už jít sakra dál,
uvědomit si to,že sis se mnou jenom hrál.

Vstát a už nedívat se za sebe,
udělat jedno,nemyslet už na tebe.

Nedívat se zpět a žít jen v přítomnosti,
přestat se utápět ve svojí lítosti.

Teď už vím jaký ve skutečnosti seš,
že ty slova lásky byla jenom lež.

Díky toho cos udělal budu mít problém někomu věřit.
Ale od této chvíle budu svoje srdce střežit...
Autor Ms.Lonely, 27.09.2005
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí