Oči-Tvé

Oči-Tvé

Anotace: Jen smět pohledět...

Díváš se mi do duše
Pohledem hlídáš můj
Splín
Pleteš se mi do lásky
Mám otazník-Co s tím?

Vidíš jak čas běží
Jak můj svět se hroutí
Tvé oči jsou všude na dosah
A já mám jen srdce z Pouti

Já Tvé oči nevidím
Nemohu najít ten jas
Slzama jsou zalitý
Kdy je ten správný čas?
Podívat se ti do očí???
Autor Kett, 27.09.2005
Přečteno 552x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle basnicka se mi libi hodne

10.11.2005 17:13:00 | Natalie Kolářová

Kdo ví..kdo to ví..

28.09.2005 11:21:00 | makretka

přijde čas a ten pravý pohled tvůj zachytí...

28.09.2005 01:36:00 | Osmý skřítek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí