Tma

Tma

Anotace: Krátká básnička... moje první:)

Tma

V dlani se ti schová,
když v noci spíš.
Ta tichá, klidná, sametová.
Ty ji nevnímáš, nevidíš.

Nikdo neví, jak dlouho tu je.
Umí skrýt i pohladit.
Slyší, jak ti srdce bije.
Chtěla bych to vyměnit.

Ona nemá tělo, duši.
Nemůžeš ji láskou omámit.
Ona vůbec netuší,
jak se člověk může trápit.

Může se tě dotknout.
Já tě tak nenávidím!
Ona může uniknout.
Já každý tvůj pohled cítím.

Tma má velké štěstí,
s dotykem slunce zmizí.
Mě sluneční zář věstí
konec nočních snů a vizí.
Autor Shiwa, 13.01.2009
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na první to hodnotím jedničkou...Náhodou...Líbí se mi...:o)

15.01.2009 19:33:00 | Lilliane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí