Hodnocení

Hodnocení

Anotace: Budu rád za komentíky

Když večer po tmě sám usínám
Na tebe vždycky rád myslívám
Na to jak se asi kvůli nám trápíš
A tím tak zbytečně čas ztrácíš
Stačila jen malá malinkatá chvíle
Kdy chovala jsi se ke mně hrozně mile
Mám tě už prostě strašně moc rád
Řeknu ti to ještě nejmíň stokrát
To co zde teď píšu je pravda čistá
Tím si můžeš být naprosto jistá
Strašně moc si tě vážím
Jako oko v hlavě si tě strážím
Bez tebe už nedokážu žít
Jen tebe a nikoho jiného nechci mít
Vážím si toho,že jsme spolu
Jsme spolu už strašně dlouhou dobu
Doufám,že už spolu zůstaneme
V těžkých chvílích se sebe na vzájem zastaneme
Autor Liukas, 13.01.2009
Přečteno 409x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, whiolet
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně řečeno

23.03.2009 13:26:00 | whiolet

Théda,pěkná básnička;)

14.01.2009 15:12:00 | Punk'sMarci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí