neVěrka

neVěrka

Anotace: ...

Budeme si hrát
na lásku
tak zavři oči
pod peřinou
ve světle loučí
jen na půl úvazku
naše dvě těla splynou
V mrazivý noci
zažehnem ohně vášně
až budou tát i ledy
jsem v tvoji moci
prvně a naposledy
Potom jen poslední
vzlyknutí
sprcha a bouchnou dveře
v uších zní ještě
díky a sbohem
to byla balada o nevěře
napsaná v slohu strohém...
Autor zenge, 13.01.2009
Přečteno 255x
Tipy 7
Poslední tipující: Rolnička, Zasr. romantik, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..jedna z mnoha pravdivých variant života básníkova, který s fantazií zahnul..

15.01.2009 18:23:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí