Zrada

Zrada

Anotace: nejhorší věc,jakou jsem v životě mohl udělat-opustil jsem svou lásku

Víš,jsi pro mě tou jedinou,
kterou mohu milovat.
Ted ale hledám jinou,
protože tě nechci více zranovat.
Proto jsem tě zavrhnul
jenom abych se vyhnul
ublížení na duši,
které ti nepřísluší.
Ted toho budu litovat,
přeci koho ted mám milovat.
Jen ty pro mě budeš ta,
která ve mě city vzbudila.
Já nezasloužím si tvé odpuštění,
nebot má zrada je obrovská...
Autor Niccolo, 14.01.2009
Přečteno 396x
Tipy 4
Poslední tipující: Giginka, Arilin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST!Už jen pro tu upřímnost =)

04.02.2009 19:58:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí