Jednoho dne se dívka rozhodla....

Jednoho dne se dívka rozhodla....

Anotace: Jednoho dne se dívka rozhodla, pak díky rozhodnutí brečela

Jednoho dne se dívka rozhodla,
pak díky rozhodnutí brečela,
myšlenka týkala se muže,
rozhodla se, že lásku přemůže,
avšak rozhodnutí bylo chybné,
zjistila, že je to nemožné.

Jednoho dne se dívka rozhodla,
pak díky rozhodnutí brečela,
došlo jí, že není tak silná,
aby svou lásku zničila.

Jednoho dne se dívka rozhodla,
pak díky rozhodnutí brečela,
tentokráte ovšem štěstím,
poblouzněna sladkým milováním,
našla toho pravého muže,
který si zasloužil její srdce.

Jednoho dne se dívka rozhodla,
pak díky rozhodnutí brečela,
došlo jí, že není tak silná,
aby mu odolala.
Autor Renissh, 14.01.2009
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí